شرایط جدید همکاری با انسان شناسی و فرهنگ
انسان شناسی و فرهنگ به مثابه یک جریان فرهنگی دانشگاهی و فکری در طول بیش از ده سال تلاش کرده است که فرهنگ را در همه ابعادش به همگان شناسانده و امکان رشد استعداد های فرهنگی را فراهم کند. داوطلبانه بودن همکاری با سایت در همه رده ها و رایگان بودن همه خدمات آن (به جز کارگاه ها) اصلی اساسی برای ما بوده است که همواره در سخت ترین شرایط نیز به آن پاییند بوده ایم. رشد انسان شناسی و فرهنگ که امروز آن را در جایگاه پربیننده ترین وبگاه فارسی زبان در زمینه علوم اجتماعی و انسانی قرار داده است و نزدیک شدن آن به هدف اصلی اش یعنی تبدیل شدن به یک جریان آکادمیک بین رشته ای از نوع جدیدی که لازمه عصر اطلاعات و انقلاب رایانه ای است، امروز هر چه بیشتر در دسترس می نماید . هم از این رو و با توجه به استقبال بسیار زیاد دوستانی که تمایل به همکاری با ما دارند ناچار شده ایم که این همکاری ها را سازماندهی و مدیریت کنیم .تبدیل شدن انسان شناسی و فرهنگ به یک موسسه مردم محور علمی تغییراتی را در شیوه همکاری به وجود می آورد. از این رو به نکات زیر توجه نمائید.
نوشتههای مرتبط
موسسه و وبگاه انسان شناسی فرهنگ یک مجله یا روزنامه و نشریه فرهنگی نیست و تولید مطلب در آن به وسیله افراد متخصص یا در جهت متخصص شدن افراد، با هدف بالا رفتن فرهنگ و تخصص خود آن افراد و مخاطبان انجام می گیرد.
هدف اصلی انسان شناسی و فرهنگ اولا تربیت افراد و متفکران متخصص در همه حوزه های فرهنگ و ثانیا در ارتباط قرار دادن اندیشه ها، رشته ها و متخصصان حوزه های گوناگون با هم با رویکری فرهنگی و میان رشته ای است
سطوح همکاری با سایت در رده های زیر تعریف می شود.
الف) شورایعالی انسان شناسی و فرهنگ مرکب از پیشکسوتان و دانشمندان و هنرمندان با پیشینه طولانی در زمینه های تخصصی که به عنوان عضو افتخاری با ما همکاری و همواره با نظرات خود راهبردهای عمومی ما را تعیین می کنند
ب) گروه مدیریت مرکز ی و اجرایی یا هیئت مدیره «انسان شناسی و فرهنگ» که مسئولیت تمام تصمیم گیری ها را بر عهده دارد و این کار را با مشورت با اعضای شرایعالی و مدیران پژوهشی و اعشای شورای علمی انجام می دهد
ب) اعضای مشاور ارشد علمی مه به نخبگان و پیشکسوتان رشته ها و شاخه های علمی گوناگون تعلق دارند و در طول مدت فعالیت های انسان شناسی و فرهنگ با آن همکاری داشته اند.
ج) شورای مدیران پژوهشی و اعضای شورای علمی تخصصی که از میان اساتید، اعضای هیئت های علمی دانشگاه ها و دانشجویان دکترا در سال های آخر و یا از میان شخصیت هایی انتخاب می شوند که دارای تجربه حرفه ای بسیار بالایی در حوزه خود هستند.
د) همکاران نهادی (نظیر موسسات، مجلات و روزنامه ها و سایر انجمن های علمی)
ه) همکاران وابسته که به صورت ازاد با ما همکاری می کنند
د) همکاران پیوسته که برنامه ای مشخص را در حوزه ای معلوم و به شکل منظم را دنبال می کنند
اعلام تقاضای همکاری با «انسان شناسی و فرهنگ» در سه گروه آخر (عضو نهادی، عضو وابسته و پیوسته) امکان پذیر است و در سایر موارد تماس از جانب ما گرفته می شود. عضویت در این گروه و سایر گروه ها، رایگان و داوطلبانه است و هر کس در هر زمان صرفا با دادن یک اطلاع، می تواند از آنها خارج شود. برای عضویت در این گروه، همه علاقمندان و دوستان در همه رده های تحصیلی می توانند تقاضا دهند. در حال حاضر تعداد بسیاری از دوستان در این گروه عضو هستند و این عضویت بر جای خود باقی است و آنها می توانند همچون گذشته به ارسال مطالب خود در زمینه های تخصصی شان ادامه دهند. همه متقاضیان ابتدا یک نامه درخواست برای ما ارسال می کنند و در آن انگیزه های خود را برای این همکاری، مدتی را که برای آن در نظر گرفته است ( حداقل دوسال)، برنامه کاری خود در این همکاری و ریتم ارائه کارهایش (هفتگی، دو هفتگی، ماهانه) را در یک پروپوزال همراه با اعلام مشخصات و تخصص و تجارب خود اعلام کند و در صورت پذیرفته شدن می تواند در انسان شناسی و فرهنگ مقالات و کارهای خود را پس از ایجاد یک ذخیره خداقل از شش مطلب، به انتشار برساند و از همه امکان های ما در طول مدت پذیرش استفاده کند. این امر دقیقا و به شکل بالا شامل دوستانی که از طریق مدیران پژوهشی کنونی انسان شناسی و فرهنگ معرفی گردند، نمی شود.
نکته آخر آنکه درهای همکاری همواره گشوده است و در بسیاری از موارد همکاری و همراهی با انسان شناسی و فرهنگ شکل عمومی دارد (از شرکت در جلسات عمومی ما گرفته تا مشارکت در ویژه نامه ها و سایر انتشاراتی که برای آنها فراخوان عمومی داده می شود، مشارکت در برنامه های خاص علمی، اعلام کمک های فنی و سایر کمک ها و…
انسان شناسی و فرهنگ امیدوار است که با این شیوه نامه جدید بتواند در آینده همچون گذشته با مسئولیت کامل در زمینه پیشبرد علم و فرهنگ در ایران مفید باشد.